LA DARRERA SETMANA ABANS DE LES VACANCES DE PASQUA VÀREM FER CRESPELLS I ENS VAREN SORTIR BONÍSSIMS.
LES PASSES QUE VÀREM SEGUIR VAREN ÉSSER LES SEGÜENTS:
PRIMER CADA UN DE NOLTROS VÀREM ESCRIURE QUIN INGREDIENT HAVÍEM D'ANAR A COMPRAR PER PODER DUR A TERME LA RECEPTA.
UNA VEGADA QUE SABÍEM QUINS INGREDIENTS ENS TOCAVA I JA ELS TENÍEM COMPRATS I PREPARATS ENS VÀREM POSAR EN MARXA.
ABANS DE TOT RENTAR MANS!!
DESPRÉS ANAR AFEGINT DINS UNA RIBELLA LES QUANTITATS NECESSÀRIES DE FARINA, SUCRE, SAÏM, OLI, SUC DE TARONJA I VERMELLS D'OU.
FER LA PASTA, PASTAR..
I COMENÇAR A FER ELS CRESPELLS.
FINALMENT, GRÀCIES A NA GLÒRIA LA CUINERA DE LA ESCOLA VÀREM PODER ENFORNAR-LOS.
UNA VEGADA JA CUINATS, A PREPARAR LES BOSSETES I A PINTAR LA MINI RECEPTA QUE ACOMPANYARIA A LA NOSTRA BOSSETA.
I EL MÉS IMPORTANT DE TOT.... A TASTAR-LOS!!!
UMMM!! QUE BONS!!!
PER CERT, AMB LES TARONGES QUE ENS VAREN SOBRAR VÀREM FER SUC DE TARONJA I TAMBÉ VA SER MOLT BÓ.
LES PASSES QUE VÀREM SEGUIR VAREN ÉSSER LES SEGÜENTS:
PRIMER CADA UN DE NOLTROS VÀREM ESCRIURE QUIN INGREDIENT HAVÍEM D'ANAR A COMPRAR PER PODER DUR A TERME LA RECEPTA.
UNA VEGADA QUE SABÍEM QUINS INGREDIENTS ENS TOCAVA I JA ELS TENÍEM COMPRATS I PREPARATS ENS VÀREM POSAR EN MARXA.
ABANS DE TOT RENTAR MANS!!
DESPRÉS ANAR AFEGINT DINS UNA RIBELLA LES QUANTITATS NECESSÀRIES DE FARINA, SUCRE, SAÏM, OLI, SUC DE TARONJA I VERMELLS D'OU.
FER LA PASTA, PASTAR..
I COMENÇAR A FER ELS CRESPELLS.
FINALMENT, GRÀCIES A NA GLÒRIA LA CUINERA DE LA ESCOLA VÀREM PODER ENFORNAR-LOS.
UNA VEGADA JA CUINATS, A PREPARAR LES BOSSETES I A PINTAR LA MINI RECEPTA QUE ACOMPANYARIA A LA NOSTRA BOSSETA.
I EL MÉS IMPORTANT DE TOT.... A TASTAR-LOS!!!
UMMM!! QUE BONS!!!
PER CERT, AMB LES TARONGES QUE ENS VAREN SOBRAR VÀREM FER SUC DE TARONJA I TAMBÉ VA SER MOLT BÓ.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada