dissabte, 11 d’octubre de 2014

PÚDING DE CASABASSA

Aquesta  setmana  han  començat  les tasques  de  preparació  del  nostre  l'hort  per  a  la  sembra.

Entre  l'herba  que  ha  sortit  al  llarg  de  l'estiu,  que  en  Pep  va  tallar  amb  la  desbrossadora,  vàrem  trobar  un  parell de  carabasses.

  A  la  classe  les  varen  poder  mirar,  ensumar  i  tocar.















Fins  que  va  arribar  la  pregunta:  I  les podem  menjar?????

Tots  estàrem  d'acord  en  cuinar-les. 
Férem  una  llista del  què  necessitàvem:  Ganivets per  tallar-les, un forn per  cuinar-les,...
I els ingredients:  sucre, ous, farina,...

LA  RECEPTA:

- 500gr  de  carabassa  pelada.
- 3  ous.
- 90gr de farina.
- 50 ml de suc de taronja.
- ratlladura d'una taronja.
- 100gr  de  sucre.
- 250ml  de  llet.
- Un  poc  de  caramel  líquid.




 
I,  per  acabar,  una  bona  netejada  de  tots  els  estris





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada