diumenge, 18 de maig de 2014

TALLER DE CUINA

DIVENDRES FÉREM...

AMB AQUESTS INGREDIENTS VÀREM FER LA MASSA...


 
 




 
 




ELS ENCARREGATS ELS VAREN POSAR  PER AMASSAR!










 NO TOT ÉS TAN FÀCIL PER A NOSALTRES...



...PERÒ A POC A POC VÀREM OMPLIR LA PALANGANA!





ABANS D'ENFORNAR VÀREM FER TRES PICADES A CADA UNA.







ALGUNS VÀREM HAVER D'ESPERAR PER PICAR-LES...





TOTS VÀREM PRACTICAR, DE MANERA QUE JA EN PODEM FER A CASA!

  LA RECEPTA,  
  • 100 CL D'AIGUA
  • 50 CL D'OLI
  • 18 g. DE SAÏM  (fus)
  •  15 g. DE LLEVAT FRESC
  • 250 g de farina
  • sal gruixada x damunt (nosaltres no en vàrem posar)
Primer es mescla l'aigua, l'oli i el saïm. Llavors hi afegim el llevat i finalment la farina.  
S'estira la massa amb un aprimador/rodet, o amb les mans i amb un tassó de "xupito" feim les quelitas. Abans d'enfornar s'han de picar.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada